sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viinkonlopun loppu!

Noh... Tänään se viikonloppu loppu! Mutta hauska päivä on ollut. Ihan minun mieleeni. Pitkään nukuin. Kunnes siskon tytär herätti. Aamu päivä meni sohvalla löhötessä ja simssiä pelatessa. Simssistä siirryin sitten dataamaan. 
Oli jo keskipäivä n. klo. 12.00 päätimme lähteä uimahaalliin ja siellä viruttiin se joku puoltoista tuntia. Loppupäivä on tähän mennessä aika lepposesti. Tuli piirrettya, tein läksyt. Muutes tuon piirroksen näytän tuossa lopussa. Mutta eipäs tässä varmaan mitään muuta ollutkaan. Yritän huomenna saada jotain kokoon, kun on tuo ärsyttävä päivä mutta onneksi lukari on helppo. Matikkaa,äikkää ja 2kpl kuvista. Jah... Päivääni kuvina saattaa tulla lähi aikoina. Jospa tuonne kommenttiboksiin kertyisi edes jotain. Mutta onhan tämä vasta kolmas postaus! 



   Tuollainen siis tuli piirrettyä koneella. Kuvassa on Gosupermodelin -lilian! TÄSTÄ hänen profiiliinsa! Minut Gosussa tunnistaa nimestä Ji yong. Tuonne alaspäin tulee näkymään mallini tämän hetkinen tilanne, eli asuni. Minua saa käydä moikkaamassa. Kamuiks en ihan heti ottaisi, mutta jos on hyvät selittelyt saatan miettiä. :D TiedänTiedän nuo hymiöt ei käy näihin postauksiin mutta pakko. Huomaan kuinka 'pitkä' tästä tuli. Itselleni siis tämä on aika pitkä postaus, mutta olkoon. Laitan kohta kyselyn että haluatteko mitä! Sitä siis tsekkailemaan. Toivoisin myös vähän palautetta tuosta kuvasta. Nimittäin en ole maailman paras piirtäjä. Enkä saa paljon palautettavaa! Koska en yleensä näytä piirroksiani kenellekkään, mutta tämä oli aika poikkeustilaus. Olihan se vaan koneella piirretty ettei käsin, tiedän että siitä olisi tullut aivan kauhea. Iltapostausta EI tule, koska en vain yksinkertaisesti jaksa enään mitään! Ääääh.... Väsyttää mutta taidan ehkä jaksaa tuonne yheksään asti.


XOXO Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti