lauantai 23. helmikuuta 2013

Loma on alkanut!

Tänään, lauantaina nautimme lomake ensimmäisestä päivästä! Joillakin se loppui mutta minulla se vasta alkoi ja aion nauttia siitä tämän viikonlopun ja lähden sitten viikolla jonnekkin rellastamaan. Huomasin muutes, tai no te ootte varmaan eka huomannut etten ole postannut taas aikoihin, tällä menolla tämä blogi on samassa kunnossa kuin yksi toinen blogini jota mutten en rupea linkkailemaan koska se ei ole erään käytössä, ja poistankin sen varmaan kohta, ja toivon että tulisi hieman enemmän tähän blogiin lukijoita joita on tällä hetkellä varmaan se 1-2. Mutta en rupea tässä synkistelemään sen enempää. Tällä viikolla ei ollut sen erikoisempaa kuin muilla viikoillakaan. Taika olikohan jo tossa keskiviikkona kipeänä ja perjantainakaan ei ollut koulussa ja Ellakaan ei ollut koulussa keskiviikkona eikä tainnut olla tiistainakaan. Ja muuta erikoista ei tainnut olla.


XoXo Minä

maanantai 11. helmikuuta 2013

Gosupermodelin kisaan

Elikkäs tälläistä postaustasi tänään. Eliks esittelee tässä TopModelin piirustuksia gosun kisaan. Aiheena oli tällä kertaa minä itse eli IRL. Tässä kuvia









torstai 7. helmikuuta 2013

Mr. Homer J. Simpson

Elikkäs tällainen taulu meillä on olohuoneessa!

Kipeenä oltuna

Elikkäs kipeenä ollaan oltu, maanantaina olin koulussa teki miel vaa sanoa opeille et en jaksa enempää, sillä mulla oli ihan kauhee olo! Sitten tiistaina olin poissa koulusta ja tähän asti sitä sohvan pohjalla ollaan lymytty. Mutta huomenna, perjantaina menen kouluun, vaikka pienoinen nuhanenä olen! Muuta kerrottavaa minulla ei taida olla tästä viikosta tähän mennessä! Mutta joskus viime viikolla, olin Taikan kanssa, eka olit iän sen soitto tunnilla ja sen jälkeen mentiin Hesen kautta meille, ja ruvettiin pelaamaan simssiä. Vähän aikaa pelattiin ja sitten meinasin näyttää tuolle kuvia mitä olin ottanut lähelle tuhat, sitten katsoin sieltä siirrot ynmynm. ja olin sillei et missä ihmeessä ne kaikki kuvat on!!! Ne on kai siis kadonnu jonnekkin, siis niinku siellä oli yks ehkä maailman paras perhe 4ever. Se oli kadonnu pari viikkoa aiemmin, siis se perhe. Mulla oli siitä jäänyt vaan kuvia jäljelle ja nekin oli sitten ilmeisesti kadonnu. Et kivaa!!
Tällä postauksella ei tainnu olla muuta järkee ku vaa se että jotain tänne kirjoitan ja kuulumisia sinne päin suomea.

Ja kunpa tuo kuva näkyisi. Siinäpä gosu lagailee